Despre Noi TranSEvren

Tel: +4-0241-831.491
Română

Despre noi

Creata in 1993, TranSEvren srl este o companie de transport rutier de persoane, cu capital 100% romanesc. TranSEvren srl realizeaza trasporturi de persoane atat pe teritoriul Romaniei, dar si transport turistic international.
 
 • Printre cei peste 1000 de clienti ai nostri se numara companii de renume precum Paralela 45, Ana Tourism, ONT Carpati, Rompetrol SA, Mamaia Turism SA, UDTTMR, Atlantic Tour, Karpaten Tourism, etc.
   
 • Avind un personal experimentat si bine calificat, TranSEvren srl opereaza cu un parc auto de peste 45 de autocare si 10 microbuze. Datorita sistemului informatic si al unei permanente comunicari, TranSEvren srl realizeaza operatiunile de transport cu promptitudine si seriozitate, dovedindu-se partenerul ideal.
   
 • Pasagerii nostrii ajung intotdeauna la timp si in siguranta. De aceea am fost preferati de peste 5 000 000 de persoane pana acum iar numarul lor creste cu inca 8 000 in fiecare zi.
   
 • Un alt argument important in alegerea TranSEvren srl il constituie tarifele mici de transport si o politica de preturi flexibila, raportat la concurenta. Aceasta se datoreaza programului de dezvoltare derulat de catre firma noastra constand in investirea permanenta a profitului in achizitionarea de mijloace de transport moderne, cu grad ridicat de siguranta si confort, consum redus, ecologice, in conformitate cu standardele internationale, investitii care se reflecta in costuri reduse de exploatare.
   
 • TranSEvren srl este membru al Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, al Asociatiei Carausilor Particulari din Romania, al Camerei de Comert Romania-Turcia si al Camerei de Comert Industrie si Navigatie Constanta.
  De asemenea prin divizia sa "Moment Travel", este afiliata la numeroase asociatii profesionale si organizatii turistice internationale.

  VA DORIM DRUM BUN SI CALATORIE PLACUTA CU TranSEvren !